У Кривому Розі чоловік із ножем напав на перехожих: двоє загинули, восьмеро у лікарні — серед них дитина

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:

У Кривому Розі правоохоронці затримали чоловіка за підозрою у вбивстві двох людей та пораненні ще вісьмох, серед поранених — 8-річний хлопчик.

Про це повідомили у відділі комунікацій Національної поліції України.

Як розповіли у поліції, 7 листопада о 15:20 невідомий чоловік накинувся з ножем на людей на вулиці в Металургійному районі.

За даними правоохоронців, жертвами зловмисника стали випадкові перехожі, яким чоловік завдав численних ножових поранень.

У результаті нападу двоє людей померли на місці, ще восьмеро доправлені до лікарні.

Поліцейським вдалося затримати нападника — ним виявився місцевий мешканець 1983 року народження. Наразі чоловік перебуває у Криворізькому відділі поліції, відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

  • У Києві поліція затримала чоловіка, який напав на правоохоронців на станції метро «Славутич». 42-річний пасажир зайшов на платформу станції метро без захисної маски на обличчі, через що працівник поліції зробив йому зауваження. Після цього чоловік дістав газовий балончик та бризнув ним в обличчя поліцейському, а потім складаним ножем намагався порізати правоохоронця та пасажирів на станції.