«Потрібно посилювати команду». Єрмак розповів, чому взяв у радники Подоляка та як змінять комунікації в ОП

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що після приходу на цю посаду вирішив посилювати команду комунікаційників. У зв’язку з цим в ОП з’явився його радник і політтехнолог Михайло Подоляк.

Про це він розповів в інтерв’ю «Бабелю».

«Коли я очолив Офіс, то зрозумів, що потрібно посилювати команду з комунікацій. Ми почали з однієї людини, але я за те, щоб їх було кілька. Хтось мене з [Подоляком] познайомив, але я зараз, чесно, не пригадаю хто», — зазначив Єрмак.

Водночас він спростував, що з політтехнологом його познайомили політики Сергій Льовочкін чи Юрій Іванющенко, з якими свого часу він співпрацював.

«Бачите, з одного боку, хтось критикує, що мало комунікації, що треба більше ходити, говорити, з іншого — критикують, що мене забагато. Усі мої дії сконцентровані на одній меті — забезпечити максимально ефективне виконання президентом його функціональних обовʼязків», — пояснив голова Офісу президента.

  • У квітні стало відомо, що Єрмак взяв собі в радники політтехнолога Михайла Подоляка, який почав відповідати за комунікацію Офісу президента. Сам Подоляк назвав пріоритетом своєї роботи збільшення контактів між державою і журналістами.