Кабмін виділив майже 2 млрд гривень на доплати працівникам Нацполіції

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Кабмін виділив майже 2 млрд гривень на доплати працівникам Нацполіції

Jaap Arriens / NurPhoto / Getty Images

Кабінет міністрів виділив 1,9 млрд грн на доплати працівникам Національної поліції, які зайняті в боротьбі з поширенням коронавірусу.

Про це йдеться в постанові №966.

Кошти виділили з фонду боротьби з COVID-19. Їх пустять на доплати до грошового забезпечення поліцейським, які «забезпечують життєдіяльність населення на період дії карантину».

Таким чином, сума на доплати поліцейським склала 4,2 млрд гривень, а загальна сума на доплати працівникам силових відомств склала 4,6 млрд гривень.

Кабмін вже виділяв правоохоронцям 2,7 млрд грн на доплати в липні. З них 2,2 млрд призначалися Нацполіції, 171 млн — апарату МВС, 125 млн — Національної гвардії, 103 млн — Державній прикордонній службі, 51 млн — для Державної служби з надзвичайних ситуацій.

  • Раніше повідомлялося, що уряд погодив виділення додаткових коштів Міністерству внутрішніх справ з Фонду боротьби з коронавірусів.
  • 27 жовтня Міністерство фінансів заявило, що з Фонду боротьби з COVID-19 витратили 34,1 мільярда гривень. Це становить 52% від загальної суми — 66 мільярдів гривень.