Нардеп Сюмар заявила про напад. Стверджує, що виявила «підкуп і фальсифікації» на виборах у Борщагівській ОТГ

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Нардеп Сюмар заявила про напад. Стверджує, що виявила «підкуп і фальсифікації» на виборах у Борщагівській ОТГ

Мусієнко Владислав / POOL / УНІАН

Народний депутат від «Європейської солідарності» Вікторія Сюмар заявила, що на неї напали у приймальні голови Петропавлівської Борщагівки на Київщині Олексія Кодебського. Вона стверджує, що виявила «масовий підкуп» і «фальсифікацію» результатів виборів у Борщагівській ОТГ.

Про це повідомляє пресслужба партії.

У будівлі, де відбуваються події, розташована Територіальна виборча комісія, яка приймає протоколи із 17 виборчих дільниць ОТГ, а також одна з ДВК і кабінет чинного голови Кодебського, який водночас є кандидатом на посаду голови ОТГ.

Сюмар заявила, що на неї напали заступник Кодебського та завгосп. «Сьогодні перенесли засідання територіальної виборчої комісії. Я намагалася зайти в кабінет пана Кодебського, щоб попередити його про неприпустимість фальшування. Тут була його секретарка. Я побачила прямо у неї на столі протоколи з мокрими печатками. Я намагалася це сфотографувати. Туди залетіли двоє людей, вони мене грубо виштовхували і дали навіть по ребрах трохи. Я викликала поліцію», — розповіла Сюмар.

Сюмар стверджує, що у приймальні Кодебського виявила «великі суми готівки, списки виборців із підписами, протоколи з мокрими печатками». Вона написала заяву до поліції за фактом перешкоджання діяльності народному депутату.