Подружжя Зеленських проголосувало на місцевих виборах. Біля виборчої дільниці їм навперейми вибігла напівоголена жінка

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
Подружжя Зеленських проголосувало на місцевих виборах. Біля виборчої дільниці їм навперейми вибігла напівоголена жінка

Президент України Володимир Зеленський проголосував на місцевих виборах у неділю, 25 жовтня.

Глава держави прийшов на виборчу дільницю разом із дружиною Оленою Зеленською.

«Для мене, як і для будь-якого українця, важливо, щоб ми обрали тих людей, яким ми довіряємо. Це — місцеві вибори. Важливо, що ці люди можуть зробити на місцях», — заявив президент у коментарі журналістам, цитує пресслужба Офісу президента.

Подружжя також взяло участь у загальнонаціональному опитуванні, відповівши на пʼять запитань.

Зеленський запевнив, що незабаром суспільство побачить усю інформацію про джерела фінансування у відповідних звітах.

За даними Telegram-каналу «Украина 24/7», перед тим, як подружжя зайшло на дільницю, перед ними вибігла дівчина й задерла спідницю. На спідниці був напис Zexist. Попередньо повідомляється, що дівчина є активісткою Femen.

Згодом у поліції повідомили, що на дівчину склали адміністративний протокол за дрібне хуліганство за ст. 173 Кодексу про адмінпорушення. Їй загрожує штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 51 до 119 гривень) або громадські роботи терміном від 40 до 60 годин, або виправні роботи терміном від одного до двох місяців, або адмінарешт до 15 діб.

  • Раніше також на виборах проголосував голова Верховної Ради Дмитро Разумков. Він не брав участі в опитуванні Зеленського.
  • 25 жовтня на території України проходять місцеві вибори — вперше за новою системою з відкритими списками. Обирають депутатів сільських, селищних, міських рад, а також сільських, селищних, міських голів.
  • Результати виборів будуть відомі 6 листопада.