В Ірландії наркокурʼєру дали умовний термін — у 2018 році він загубив сумку з кокаїном і викликав поліцію

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
В Ірландії наркокурʼєру дали умовний термін — у 2018 році він загубив сумку з кокаїном і викликав поліцію

Pixabay

В ірландському місті Корк до 4 років умовно засудили курʼєра наркотиків Даррена Барнуелла, який у 2018 року загубив сумку з кокаїном на суму €40 тисяч. Про це повідомляє The Irish Times.

Інцидент стався 16 серпня 2018 року. Тоді 20-річний Барнуелл приїхав на поїзді з Дубліна в місто Корк для передачі наркотиків. Він вийшов з поїзда і зрозумів, що сумки з кокаїном у нього більше немає. Імовірно, він забув її у потязі, але служба безпеки залізниці не дозволила йому повернутися та відшукати сумку. Тоді він зателефонував до поліції, аби повідомити про втрату — хлопець не думав, що правоохоронці перевірять її вміст.

Потім Барнуелл згадав, що ходив із сумкою до магазину на сусідній вулиці. Він повернувся до нього й знайшов пропажу, але хлопця затримала поліція на виході з магазину через його надмірну паніку. Правоохоронці вирішили перевірити вміст сумки і знайшли там велику кількість кокаїну.

Врешті він визнав себе винним у зберіганні кокаїну для передачі іншим, тому йому й дали умовний термін. При винесенні вироку суддя назвав це «незвичайним злочином».