«Матеріалу достатньо». Трамп несподівано перервав інтервʼю американському телеканалу

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Матеріалу достатньо». Трамп несподівано перервав інтервʼю американському телеканалу

Jackie Ramirez / Pixabay

Президент США Дональд Трамп раптово перервав інтервʼю телеканалу CBS News, заявивши, що у журналістів досить матеріалу.

Про це пише CNN.

Зазначається, що Трамп у вівторок проговорив із ведучою програми «60 хвилин» Леслі Шталь приблизно 45 хвилин, а потім різко закінчив інтервʼю і сказав, що, на його думку, у журналістів досить матеріалу для використання.

Пізніше Трамп опублікував в Twitter короткий відеоролик зі зйомок, звинувативши телеведучу в тому, що вона була на інтервʼю без маски. Ще в одному повідомленні президент США пообіцяв оприлюднити інтервʼю телеканалу CBS ще до його виходу в ефір. «Це буде зроблено для того, щоб кожен зміг уявити, що таке фальшиве і упереджене інтервʼю», — написав глава Білого дому.

CNN зазначає, що кандидат в президенти США Джо Байден і кандидатка у віцепрезиденти Камала Гарріс також дали інтервʼю для CBS. Всі чотири записи (Трампа, Пенса, Байдена і Гарріс) мали зʼявитися в одній програмі у неділю, 25 жовтня.

  • 30 вересня у США відбувся перший раунд дебатів між кандидатами в президенти США — чинним главою держави Дональдом Трампом і його опонентом, колишнім віцепрезидентом Джо Байденом. Дебати проходили в атмосфері гострих суперечок, порушення регламенту, брехні і перебільшень.
  • Комісія з президентських дебатів у США ухвалила нові правила, згідно з якими мікрофон одного кандидата в президенти будуть відключати під час виступу іншого.
  • Згідно з опитуванням, проведеним на початку жовтня, Байден лідирує в передвиборчих опитуваннях. За нього готові проголосувати 51% американців. 41% людей заявили, що підтримують Трампа і планують голосувати за нього. Вибори відбудуться 3 листопада.