У партії «Пропозиція» вже почали готуватися до дострокових парламентських виборів. Філатов не виключає об’єднання з УДАРом

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
У партії «Пропозиція» вже почали готуватися до дострокових парламентських виборів. Філатов не виключає об’єднання з УДАРом

Сніжана Хромець / Артем Марков / «Бабель»

Мер Дніпра Борис Філатов разом із політсилою «Пропозиція» вже готується до дострокових парламентських виборів і не виключає об’єднання з партією УДАР. Про це він заявив в інтерв’ю «Бабелю».

При цьому він зазначив, що у разі дострокових виборів у «Пропозиції» виникнуть складнощі, кого включати в партійний список. Але сам він до парламенту не балотуватиметься.

«У дострокові парламентські вибори можна вірити чи не вірити, але до виборів ми готуємося на філософсько-світоглядному рівні […] Я однозначно не піду до парламенту, і в партії є велика проблема — у разі дострокових парламентських виборів ми не розуміємо, з кого формувати список», — розповів Філатов.

Він також не виключає, що після місцевих виборів 25 жовтня «Пропозиція» може обʼєднатися з УДАРом, а також «Європейською стратегією» Володимира Гройсмана та мером Чернігова Владиславом Атрошенком.

  • Філатов презентував новостворену партію «Пропозиція» у червні. До її складу увійшли мери кількох українських міст.