У центрі Праги відкрили готель для хворих на коронавірус

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
У центрі Праги відкрили готель для хворих на коронавірус

Rodrigo Ardilha / Unsplash

У центрі Праги відкрили перший готель для хворих на коронавірус.

Про це повідомляє видання Novinky.

Чотиризірковий готель Legerova 9 відкрила мережа Czech Inn Hotels. Клієнти можуть забронювати номер через сайт або замовити телефоном. На стійці реєстрації у фоє готелю є лише монітор, ключі від номерів — у дверях до кімнат. Всі свої побажання клієнти можуть передати в електронному або телефонному режимі.

«Наша місткість — 55 номерів. Це переважно одномісні кімнати, але ми також розміщуємо пари, які не хочуть бути загрозою вдома. Великі компанії також зацікавлені в нашій послузі, і вони розміщують своїх співробітників», — сказала Катаріна Ноцикова, менеджер готелю.

У готелі можуть поселитися лише хворі на коронавірус, які мають позитивний тест. Іншим охочим, зокрема тим, хто на карантині, поселення заборонено. Гостям готелю не дозволяється залишати номер, лише для візиту до лікаря. Вартість стандартного номера від 1 000 чеських крон (1 220 грн) за ніч, зі сніданком — 1 200 крон (1 460 грн).

  • У індійській столиці Делі 25 розкішних готелів, зокрема пʼятизірковий Suryaa, перепрофілювали на центри невідкладної допомоги пацієнтам із коронавірусом.
  • У березні на Мальдівах відкрили перший у світі острівний курорт для ізоляції туристів, які можуть виявитися носіями коронавірусної інфекції COVID-19.