Через негоду у двох областях України пошкоджені покрівлі понад сотня будинків, повалені десятки дерев

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Через негоду у двох областях України пошкоджені покрівлі понад сотня будинків, повалені десятки дерев

МВС

У Миколаївській та Кіровоградській областях через зливи та пориви вітру частково пошкоджені покрівлі житлових будинків, шкіл та дитсадків, повалені десятки дерев. Постраждалих немає. Про це повідомляють у Держслужбі з надзвичайних ситуацій та Міністерстві внутрішніх справ.

На Кіровоградщині у селі Іванівка пошкоджено дах шкільного спортзалу площею 600 квадратних метрів. А у Кропивницькому станом на 18-у годину рятувальники нарахували близько 100 пошкоджених покрівель житлових будівель, 30 повалених дерев; чотири домогосподарства підтоплені. Підрозділи ДСНС викачують воду та спилюють повалені дерева.

На Миколаївщині у трьох селах Арбузинського району — Благодатне, Рябоконове та Семенівка — частково пошкоджені покрівлі близько 40 житлових будинків, трьох шкіл та дитсадка, повалені близько 60 дерев.

Раніше повідомляли, що в Києві злива підтопила понад 10 вулиць і проїжджі частини, що ускладнило рух транспорту. У КМДА станом на 19:20 повідомили, що підтоплення у восьми районах столиці ліквідували. Громадський транспорт курсує у звичному режимі.