Цьогорічні «Ігри нескорених» в Україні відбудуться онлайн

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Цьогорічні «Ігри нескорених» в Україні відбудуться онлайн

InvictusGamesTeamUkraine / Flickr

Цьогорічні змагання колишніх і чинних військових «Ігри нескорених» в Україні відбудуться онлайн.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Усі охочі мають зареєструватися на сайті «Ігор нескорених» до 25 жовтня включно. Змагання проходитимуть із 31 жовтня по 22 листопада. А результати оголосять 6 грудня у прямому ефірі.

Військові змагатимуться з шести видів спорту. Щодо кожного організатори записали відео з поясненням процедури змагань і запису результатів. Їх презентують, коли закінчиться реєстрація учасників. Учасники змагань виконуватимуть вправи вдома на тренажері, фільмуватимуть свій виступ, судді дистанційно оцінюватимуть результат, а медалі й кубки переможцям надсилатимуть поштою.

За словами організаторів, якщо торік в іграх узяли участь 218 поранених військовослужбовців і ветеранів, то цьогоріч учасників може бути принаймні удвічі більше.

  • У березні повідомлялося, що міжнародні мультидисциплінарні змагання колишніх і чинних військових Invictus Games 2020 («Ігри нескорених») перенесли на наступний рік через пандемію коронавірусу.
  • Спортивне змагання для ветеранів війни з важкими травмами мало проходити з 9 по 16 травня в Гаазі. Україна вже третій рік поспіль бере участь у Invictus Games. Минулого року українська збірна на «Іграх нескорених» виборола 20 медалей.