Вадима Тітушка судитимуть за розбій. Поліція завершила розслідування проти нього

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Вадима Тітушка судитимуть за розбій. Поліція завершила розслідування проти нього

facebook.com

Поліція завершила розслідування щодо Вадима Тітушка – йому інкримінують розбій та викрадення автомобіля. Справу передали до суду.

Про це повідомив заступник директора департаменту комунікації МВС Ярослав Тракало у коментарі «Українській правді».

За його словами, досудове розслідування завершено у двох кримінальних провадженнях, відкритих за статтями «розбій» та «незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція кожної зі статей передбачає від 7 до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

«Після фіналізації процесуальних дій, необхідних для завершення досудового розслідування, ці два провадження були об’єднані в одне і ще минулого місяця надіслані до суду. Тобто, поліція свою роботу завершила», — зазначив Тракало.

  • У 2018 році Тітушка оголосили у розшук за підозрою у розбійних нападах та пограбуваннях на території Київської області. За даними Нацполіції, він та його спільники були в чорних масках, спортивній чорній формі і зі зброєю. Вони зв’язали власників будинку, викрали гроші і втікли на автівці господаря. З 15 червня 2020 року він перебував під домашнім арештом.
  • У серпні Українська федерація змішаних єдиноборств (UFMMA) призначила Тітушка на посаду віцепрезидента федерації у Київській області, але майже одразу звільнила.