Instagram продовжує боротись з булінгом — образливі коментарі відтепер будуть автоматично приховуватись

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Videvo

Компанія Instagram анонсує дві нові функції, які допоможуть зменшити негатив (знущання і образи) у коментарях під публікаціями. Про це йдеться у блозі компанії.

В останні кілька днів Instagram тестує нову функцію, яка автоматично приховує образливі коментарі. Алгоритм буде відбирати ці коментарі, ґрунтуючись на схожості з тими, про які користувачі повідомляли в минулому.

Для тих користувачів, які прагнуть прозорості, буде кнопка «Перегляд прихованих коментарів». Коментарі, що порушують принципи співтовариства, як і раніше будуть автоматично видалятися.

Instagram

Окрім цього Instagram розширив функціонал попереджень Restrict — він сповіщував, що коментар може когось образити. З моменту запуску цієї функції у компанії зрозуміли, що це найефективніший спосіб боротьби із хейтом. Цю функцію вже тестують на декількох мовах, а також наразі працюють над впровадженням таких попереджень для повідомлень в Instagram Direct.

Instagram

За останні кілька місяців Instagram впровадив можливість масового видалення коментарів і блокування чи обмеження одразу декількох облікових записів. Цією функцією вже скористались понад 3,5 мільйони користувачів.