Facebook почала обʼєднувати чати Messenger та Instagram

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Videvo

30 вересня компанія Facebook оголосила про початок тестування Центру облікових записів (Accounts center). Функція дозволить синхронізувати дані профілю користувача в Facebook, Instagram і Messenger.

Про це йдеться у блозі компанії.

Після оновлення у користувачів зʼявляться нові можливості, в тому числі — нові кольори для чатів, селфі-стікери, зникаючі повідомлення тощо. Всі діалоги, які були представлені в Direct, залишаться всередині програми у Messenger. Facebook опублікувала детальне відео із новими функціоналами.

Accounts center дозволить користувачам синхронізувати дані в соцмережах. Наприклад, якщо людина змінить імʼя в Facebook, воно автоматично зміниться і в Instagram. За допомогою нової функції користувачі також зможуть одночасно публікувати пости і Stories у Facebook і Instagram, зберігати паролі і дані банківських карт, щоб здійснювати покупки на обох платформах.

Facebook

Facebook зазначає, що функцію можна підключити і налаштувати за своїм бажанням. Зокрема, Accounts center можна використовувати тільки для автоматичної публікації постів у Facebook і Instagram, імена профілів можуть відрізнятися.