Кандидат у мери Одеси Філімонов не знає розмір бюджету виборчої кампанії, але після виборів обіцяє показати витрати

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Кандидат у мери Одеси Філімонов не знає розмір бюджету виборчої кампанії, але після виборів обіцяє показати витрати

Олександр Населенко / «Бабель»

Кандидат у мери Одеси від «Слуги народу» Олег Філімонов не знає розмір бюджету виборчої кампанії, але після її завершення покаже всі витрати. Про це Філімонов розповів в інтервʼю «Бабелю».

Кандидат також повідомив, що вже залучає до бюджету власні кошти, які залишилися від театрально-комерційної діяльності.

«Який бюджет — я не знаю. [...] Багато людей мене підтримують, думаю, вони щось додадуть до фонду [кандидата]. Коли кампанія закінчиться, покажу всі витрати», — зазначив Філімонов.

Також Філімонов вважає недоліком, що у партії «Слуга народу» немає своїх ЗМІ, адже для висвітлення роботи «потрібен хоча б один федеральний канал».

«Я питав у Зеленського, він говорить, що ще не дійшли руки [до створення свого ЗМІ]. Але потрібно інформувати, тому що люди не бачать, а зроблено більше, ніж попередньою владою за десять років», — додав він.

Нагадаємо, 31 серпня на зʼїзді партії «Слуга народу» Олега Філімонова офіційно висунули кандидатом у мери Одеси. Пізніше він розповів, що спершу йому пропонував балотуватися перший помічник президента Сергій Шефір. Тоді артист відмовився, але згодом його все-таки переконав Зеленський.

  • Відповідно до вересневого опитування КМІС, у Філімонова немає шансів перемогти головного конкурента — чинного очільника міста Геннадія Труханова. За даними опитування, у мера — 61%, у Філімонова — 5,5%.