У Британії розбився відомий мільйонер, який намагався встановити рекорд зі швидкості

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
У Британії розбився відомий мільйонер, який намагався встановити рекорд зі швидкості

Twitter / zef eisenberg

У Великій Британії місцевий гонщик та мільйонер Зеф Айзенберг розбився під час того, як намагався встановити рекорд швидкості на наземному транспорті.

Про це пише BBC.

Зазначається, що чоловік потрапив в аварію на аеродромі біля міста Йорк. Це відоме місце серед гонщиків, зокрема для того, щоб позмагатися у швидкості. У цьому ж місті свого часу в аварію потрапив і один із ведучих популярного автошоу Top Gear Річард Гаммонд. Він зазнав серйозної травми голови, але вижив.

Айзенберг загинув 1 жовтня. Він і до того кілька разів потрапляв у серйозні аварії, де ламав багато кісток, але виживав і повертався до гонок.

Чоловікові належить низка світових рекордів зі швидкості на автомобілях, мотоциклах та квадроциклах у різних місцевостях. Зокрема йому належить світовий рекорд зі швидкості на мотоциклі — Айзенберг розігнався до 362 км/год.

У 1995 році він заснував компанію Maximuscle, яка виробляла спортивне харчування, і згодом продав її за 162 мільйони фунтів. Також він очолював компанію Madmax Race Team, яка займалась гонками на наземному транспорті.