У США змінять формат дебатів після гострих суперечок Трампа та Байдена

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
У США змінять формат дебатів після гострих суперечок Трампа та Байдена

У США вирішили змінити формат наступного раунду дебатів між кандидатами в президенти — чинним главою держави Дональдом Трампом і його опонентом, колишнім віцепрезидентом Джо Байденом. Про це повідомили у Комісії з президентських дебатів.

Там заявили, що попередні дебати продемонстрували, що необхідно внести доповнення у формат наступних, щоб «забезпечити більш упорядковане обговорення питань». У комісії зазначили, що уважно розглянуть зміни, ухвалять та невдовзі їх оголосять.

Там також подякували за професіоналізм під час перепалки двох кандидатів модератору перших дебатів, оглядачу прихильного до Трампа телеканалу Fox News Крісу Воллесу.

Наступний раунд відбудеться 15 жовтня в Маямі, а третій — 22 жовтня в Нешвіллі. Самі вибори заплановані на 3 листопада.

  • Шість із десяти глядачів теледебатів між кандидатами в президенти Дональдом Трампом і Джо Байденом переконані, що перемога за останнім. Лише троє з десяти вважають, що більш переконливим був чинний глава держави.
  • Ці дані збігаються з результатами опитувань, проведених після дебатів 2016 року. Тоді 62% глядачів вирішили, що перемога за Гілларі Клінтон, а 27% були переконані, що краще виступив Дональд Трамп.
  • Кремль побоюється перемоги Байдена на виборах президента США. Це означатиме нові санкції та антиросійську коаліцію Заходу.