Британський натураліст побив рекорд Дженіфер Еністон в Instagram, набравши швидше за неї мільйон фоловерів

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Британський натураліст побив рекорд Дженіфер Еністон в Instagram, набравши швидше за неї мільйон фоловерів

International Monetary Fund / Flickr

Британський натураліст, сер Девід Аттенборо отримав мільйон фоловерів у Instagram за найкоротший проміжок часу і таким чином побив попередній рекорд, який належав акторці Дженніфер Еністон.

Про це пише «BBC Україна».

Кількість фоловерів 94-річного вченого зросла до семизначного числа за 4 години 44 хвилини. У своєму дебютному дописі він зазначив: «Я роблю цей крок і досліджую цей новий спосіб спілкування, оскільки, як ми всі знаємо, наш світ у біді. Континенти горять. Льодовики тануть. Коралові рифи гинуть. Риби зникають із наших океанів. Список можна продовжувати і продовжувати. Порятунок нашої планети — це комунікаційний виклик».

Загальна кількість фоловерів сера Аттенборо зросла до двозх з половиною мільйонів протягом 24 годин. Він також розповів, що використовуватиме платформу для поширення відео, в яких пояснюють проблеми і те, як з ними можна боротися.

Як зазначає видання, у жовтні минулого року зірка серіалу «Друзі», американська акторка Дженніфер Еністон досягла мільйону фоловерів за 5 годин 16 хвилин.

Хто такий Девід Аттенборо?

Один із найзнаменитіших у світі ведучих-натуралістів. Його вважають піонером документальних фільмів про природу. Аттенборо був ведучим і головним творцем десяти знаменитих документальних серіалів BBC про природу Life on Earth (десятий закінчили восени 2009 року), які детально розповідають про всі види життя на Землі та їхню взаємодію. За свою діяльність у 1985 році був посвячений в лицарі.