Лідер музичного гурту «ТіК» балотується до міськради Вінниці

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Лідер музичного гурту «ТіК» Віктор Бронюк візьме участь у цьогорічних місцевих виборах у Вінниці.

Про це пише у Facebook пресслужба «Партії вінничан».

Саме від цієї політсили й балотуватиметься Бронюк. Він очолив список «Партії вінничан» на виборах до Вінницької міської ради.

«Партія вінничан» була створена у 2020 році, а музикант Бронюк став одним з її співзасновників. Згідно з останнім соцопитуванням групи «Рейтинг», у місті політсила може розраховувати на приблизно 4,2% голосів тих, хто визначився і буде голосувати.

  • В Україні 5 вересня офіційно стартувала виборча кампанія місцевих виборів, які призначені на 25 жовтня. Висування кандидатів буде проходити з 15 до 24 вересня. 2 жовтня — оприлюднення інформації про реєстрацію кандидатів у депутати. З цього дня кандидат має право на офіційну агітацію. З 15 жовтня — розсилка іменних запрошень виборцям. 24 жовтня — день тиші (заборона на агітацію), а 25 жовтня — самі вибори. Підсумки виборів будуть відомі 6 листопада.
  • 16% українців серед тих, хто визначився і готовий голосувати, підтримуватимуть «Слугу народу» на місцевих виборах. Далі йдуть «Опозиційна платформа — За життя» (11,9%) та «Європейська солідарність» (11,3%).