Барак Обама випустить свої мемуари вже цього року. Але після президентських виборів

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Барак Обама випустить свої мемуари вже цього року. Але після президентських виборів

Obama White House / Flickr

Колишній президент США Барак Обама заявив, що його мемуари надійдуть у продаж вже цього року, але після президентських виборів.

Про це він написав у своєму Twitter.

Книга називатиметься «Земля обітована» і розповідатиме про події політичної кар’єри Обами.

«Немає такого відчуття, як завершення написання книги, і я пишаюся цим. У «Землі обітованій» я намагаюся чесно розповісти про своє президентство, про сили, з якими ми боремося як нація, і про те, як ми можемо зцілити наші розбіжності і змусити демократію працювати на всіх нас», — повідомив Обама.

Ця книга стане першим томом мемуарів 44-го президента США. Вона охоплюватиме період від початку його кар’єри та завершуватиметься операцією із ліквідації ватажка терористичної «Аль-Каїди» Усами бен Ладена в 2011 році.

Книга матиме 768 сторінок і вийде одразу 25 мовами світу. У США її вартість становитиме 45 доларів, а цифрова версія — 18 доларів. Попередньою датою виходу зазначене 17 листопада.

  • Мемуари дружини Барака Обами Мішель під назвою «Становлення» (Becoming) можуть побити рекорд продажів серед автобіографій. Книгу дружини 44-го президента США Барака Обами переклали 31 мовою, вона продається в Австралії, Великій Британії, Франції, Німеччині та багатьох інших країнах.
  • Мемуари колишньої першої леді США Мішель Обами — «Становлення» — стали найбільш продаваною книгою у твердій палітурці в 2018 році. За даними видавця Penguin Random House на 30 листопада, за перші 15 днів продажів у Північній Америці було придбано понад 2 мільйони копій у всіх форматах.