Колишній очільник митниці Нефьодов підтвердив, що йде у Київраду від «Голосу»

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Колишній очільник митниці Нефьодов підтвердив, що йде у Київраду від «Голосу»

Пресслужба президента України

Колишній очільник митниці Максим Нефьодов заявив, що йде під першим номером на вибори до Київської ради від партії «Голос». Про це він повідомив у Facebook.

«Настав час вийти за межі зони комфорту — я йду під № 1 на вибори в Київраду з командою «Голос». Звісно, мені то дуже комфортно нарешті не бути держслужбовцем, але просто дивитись на те, як країна в черговий раз втрачає можливості для стрибка вперед, нема сил», — зазначив він.

Своє рішення Нефьодов обґрунтував тим, що вважає за потрібне присвячувати частину життя громадській діяльності, аби робити Україну кращою.

«Чому з «Голосом»? Бо з усіх команд «Голос» найближчий до моїх поглядів — як економічних, так і етичних. Це партія, яка виступає за модерн, а не за архаїку, за європейську Україну, а не російське болото, за ліберальну економіку, а не популізм і соціалістичне минуле», — пояснив ексглава митниці.

Нагадаємо, що у мери Києва від партії «Голос» балотується шоумен та волонтер Сергій Притула.

  • Максим Нефьодов — український економіст, колишній голова Державної митної служби (з посади його звільнили 24 квітня 2020 року). У 2015—2019 роках — перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України, ідеолог системи публічних закупівель ProZorro.