Богдан прокоментував поїздку Зеленського до Оману: Просто він втомився, захотів на море

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
Богдан прокоментував поїздку Зеленського до Оману: Просто він втомився, захотів на море

President Of Ukraine / Flickr

Колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан вважає, що Володимир Зеленський припустився помилки, не повідомивши суспільству, що збирається летіти на відпочинок до Султанату Оман.

Про це він заявив в інтервʼю журналісту Дмитру Гордону.

«Людина пів свого життя проводила за кордоном, для нього фізіологічно було боляче перебувати тут. Це вільна професія, коли ти їдеш куди хочеш, робиш що хочеш, кажеш що хочеш. А тут правила-правила-правила. Просто він втомився, він захотів на море», — зазначив Богдан.

На його думку, Зеленському не потрібно було їхати в Оман.

«Я наполягав, мовляв, давай надішлемо державний літак — і хоча б твоє повернення не буде трагічним. Для цього є всі підстави — повернення президента у країну державним українським літаком ніяк не може обговорюватися», — додав ексглава ОП.

  • 5 січня стало відомо, що Володимир Зеленський на новорічні та різдвяні свята відпочивав у 5-зірковому готелі в Омані. Пізніше в Офісі президента України підтвердили інформацію.
  • Під час поїздки до Оману Зеленський зустрівся з міністром, відповідальним за закордонні справи Султанату Оман, Юсуфом бін Аляві бін Абдаллою.
  • 8 січня над Іраном збили український пасажирський літак. Тоді Офіс президента повідомив про негайне повернення Зеленського до України. 9 січня він повернувся чартерним рейсом. Чартерний літак оплатив Султанат Оман.
  • Згодом в ОП заявили, що переліт і проживання у готелі в Омані оплачувала дружина президента з власних коштів.