Роберт Паттінсон захворів на коронавірус. Зйомки «Бетмена» знову відклали

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Актор Роберт Паттінсон захворів на коронавірус. Про це повідомляють Vanity Fair, Variety і The Verge з посиланням на джерела, але деталей не називають.

Кіностудія Warner Bros. заявила про призупинення зйомок нового фільму «Бетмен», де Паттінсон знімається у головній ролі. Там вказують, що причиною стало інфікування коронавірусом одного з членів знімальної групи, але не вказують ім’я хворого.

Зйомки фільму вже відклали у березні через пандемію коронавірусу і на початку цього тижня їх відновили. Стрічка повинна була вийти в кінотеатрах 25 червня 2021 року, але премʼєру перенесли на жовтень 2021 року.

В той же час, на коронавірус вже перехворів актор Двейн Джонсон на прізвисько «Скала», пише CNN. Він розповів, що інфікувався разом зі своєю сімʼєю. За його словами, це була «одна з найскладніших речей, яку родині довелося пережити». Актор разом з дружиною перенесли хворобу в тяжкій формі, але зараз почуваються добре.

  • Напередодні стало відомо, що коронавірусом заразився експремʼєр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі. Також раніше на коронавірус захворів восьмикратний олімпійський чемпіон з бігу Усейн Болт.