Російський актор Єфремов на суді визнав свою провину у ДТП, в якій загинула людина. До цього він заперечував, що був за кермом

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Російський актор Єфремов на суді визнав свою провину у ДТП, в якій загинула людина. До цього він заперечував, що був за кермом

Кинопоиск

Російський актор Михайло Єфремов під час засідання Пресненського суду Москви заявив, що визнає свою провину у ДТП, у якій загинула людина.

Про це пише Meduza.

Свою провину Єфремов визнав на самому початку засідання, після чого йому не дали можливості говорити далі.

Тривалий час до цього під час судових засідань Єфремов відмовлявся визнавати провину. Він був у стані алкогольного сп’яніння і запевняв, що нічого не пам’ятає, а його захист знаходив свідків, які підтверджували, що Єфремов після ДТП вийшов з автомобіля не з боку крісла водія.

Прокурори просять суд присудити Єфремову 11 років позбавлення волі в колонії суворого режиму.

  • Увечері 8 червня в центрі Москви російський актор Михайло Єфремов влаштував ДТП, в якій загинула людина. Експертиза показала, що актор перебував за кермом у стані алкогольного спʼяніння.
  • Єфремов за кермом автомобіля Jeep Grand Cherokee на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу, зіткнувся з автофургоном Lada і пошкодив ще кілька машин. В аварії загинув водій автофургона — 57-річний Сергій Захаров, який працював курʼєром в інтернет-магазині.
  • Наступного дня Таганський районний суд Москви ухвалив рішення відправити Єфремова під домашній арешт на час розслідування.
  • 13 червня Михайло Єфремов записав перше відеозвернення після резонансної ДТП. У своєму зверненні Єфремов визнає, що під час ДТП був пʼяний і що сідати в такому стані за кермо «неможливо». Він також попросив вибачення у рідних і близьких загиблого Сергія Захарова і пообіцяв будь-яку допомогу, якщо вони зможуть і захочуть її прийняти.