Кандидатом у мери Одеси від «Слуги народу» став гуморист Олег Філімонов. Це була пропозиція Зеленського

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Кандидатом у мери Одеси від «Слуги народу» став гуморист Олег Філімонов. Це була пропозиція Зеленського

Партія «Слуга народу» представила свого кандидата на мера Одеси — ним став гуморист, колишній ведучий «Джентльмен-шоу» Олег Філімонов. Про це повідомили на з’їзді партії 31 серпня, передає «Новое время».

Філімонов у коментарі «Радіо Свобода» розповів, що балотуватися на посаду мера Одеси йому запропонував три місяці тому президент Володимир Зеленський. Гуморист зізнався, що «досить довго думав» над пропозицією президента.

«Він запросив мене до Адміністрації. Я приїхав з дружиною, ми сіли пообідали і він запропонував мені іти в мери», — пригадує Філімонов.

Філімонов також розповів, що поки не знає, який у нього рейтинг, але думає, що він буде поступово зростати.

Олег Філімонов — український гуморист, доктор філологічних наук, учасник команди КВК «Одеські джентльмени». Був ведучим телепередач «Джентльмен-шоу», «Камера сміху», «Філімонов та компанія». Народний артист України.

Зїзд партії «Слуга народу» відбувається у КВЦ «Парковий» у Києві. На з’їзді очікують на презентацію програми партії та виступ Зеленського. На з’їзді планують ухвалити рішення про участь у місцевих виборах, подати кандидатів на посади мерів обласних центрів.