Зеленський призначив на посаду голови Черкаської ОДА Сергійчука. Що про нього відомо?

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
Зеленський призначив на посаду голови Черкаської ОДА Сергійчука. Що про нього відомо?

пресслужба Черкаської ОДА

Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Сергійчука.

Про це повідомили у пресслужбі Офісу президента.

«Ми змінюємо голову обласної державної адміністрації Черкаської області. Головна причина завжди така, що хочеться бачити результат. Хочеться бачити щось краще, ніж є. Дуже хочеться, щоб ви справді одразу почали діяти. Щоб одразу і бізнес, і люди бачили вашу підтримку. А це значить, що це не лише ваша підтримка, але й влади та президента», — заявив Зеленський, вручивши Сергійчуку службове посвідчення.

Зі свого боку новий очільник регіону пообіцяв працювати на результат.

«Буду розвивати область, щоб життя її мешканців було кращим. Це і залучення інвестицій, і створення нових робочих місць. Це забезпечення економічної та медичної безпеки, покращення якості освіти. Це і «Велике будівництво», — сказав Сергійчук.

Раніше Сергійчук працював на керівних посадах у СБУ, був в. о. голови Дніпровської райадміністрації Києва, радником комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та праці (грудень 2009 — червень 2013), радником керівника апарату Верховної Ради (червень 2013 — липень 2018) і заступником начальника Центру кібербезпеки Держспецзвʼязку.