«Люди важливіші за залізо». Екскомандувач Сил спецоперацій Луньов звернувся до бійців з нагоди відставки

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Люди важливіші за залізо». Екскомандувач Сил спецоперацій Луньов звернувся до бійців з нагоди відставки

Facebook / Командування Сил спеціальних операцій ЗС України

Колишній командувач Сил спеціальних операцій Ігор Луньов звернувся до особового складу з приводу своєї відставки.

Звернення опубліковано на сторінці Командування Сил спецоперацій.

«Ми не маємо права зупинятись. Ми повинні робити наступні кроки щодо нарощування спроможностей ССО, здатних ефективно виконувати свою почесну справу, використовуючи сучасні підходи, та давати гідну відсіч сьогоденним викликам. Крок за кроком, крок за кроком…» — йдеться у зверненні.

Він додав, що результатом кропіткої праці є сформований і боєготовий інструмент держави, що здатен виконувати спеціальні завдання. Також Луньов подякував підлеглим за службу.

«Люди важливіші за залізо. Мені випала честь керувати «сталевими». Ви кожен день ризикуєте своїм життям і несете відповідальність за життя своїх підлеглих з метою захисту своїх сімей, домівок, своєї рідної землі», — підкреслив екскомандувач. Луньов заявив, що попри відставку залишається у Збройних силах.

  • Напередодні президент Володимир Зеленський призначив Григорія Галагана командувачем Сил спеціальних операцій Збройних сил України.
  • Генерал-лейтенант Ігор Луньов командував Силами спецоперацій від моменту їхнього створення у 2016 році. До цього брав участь у російсько-українській війні, безпосередньо керував обороною Донецького аеропорту.