Партія Кличка УДАР йде на місцеві вибори окремо. До команди увійшов ексворотар «Динамо» Шовковський

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що його політична партія УДАР йде на місцеві вибори. Політсила піде на вибори окремо, але готова співпрацювати з демократичними і проєвропейськими партіями в новій Київраді та місцевих радах.

Про це Кличко заявив на зʼїзді УДАРу.

«Головне рішення, заради якого ми зібралися сьогодні — УДАР іде на місцеві вибори. УДАР піде на місцеві вибори окремо. І нестиме відповідальність виключно перед людьми. На це сьогодні є запит наших прихильників. І ще більший запит у суспільстві на відкритість політики, а не залаштункові домовленості», — сказав Кличко.

Кличко також представив нових членів партії. До УДАРу приєдналися сурдоперекладач Леся Петровська, адвокат Олексій Шевчук, керівниця департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан, начальник управління з питань цивільного захисту КМДА Роман Ткачук, а також колишній воротар київського «Динамо» Олександр Шовковський.

  • Обирати мера Києва будуть 25 жовтня, у всій країні цього дня пройдуть місцеві вибори. За крісло мера боротимуться чинний голова Києва Віталій Кличко, Олександр Попов від ОПзЖ, Ірина Верещук від «Слуги народу», колишній губернатор Харківської області Михайло Добкін, екснардеп Юрій Левченко і депутат Олексій Кучеренко від «Батьківщини».