Мережа фітнес-студій hiitworks впровадила безпечні тренування на карантині

Дата:
Мережа фітнес-студій hiitworks впровадила безпечні тренування на карантині

«Безпека — одна з наших базових цінностей», — кажуть у мережі фітнес-студій hiitworks. Якщо раніше під безпекою мали на увазі підбір адекватного навантаження та контроль техніки вправ, то зараз додали нові завдання. Фітнес повинен забезпечити необхідні умови у звʼязку з карантином. У hiitworks розповіли, як захищають клієнтів від розповсюдження вірусів.

Контроль запису

У hiitworks усі заняття завжди проходили з тренером персонально або у малих групах до 12 людей. Наразі кількість учасників групових занять зменшили до 10, щоб забезпечити необхідну дистанцію.

Кількість людей контролюють через систему запису. Записатися можна на сайті або за допомогою бота у Telegram-чаті.

Заходи безпеки

В hiitworks діють всім вже відомі заходи безпеки на карантині: температурний скринінг на вході, персонал у масках та рукавичках, регулярна антисептична обробка обладнання та прибирання всіх приміщень.

На заняттях діє правило «одне обладнання — в одні руки», а після використання все до кожної гантелі ретельно обробляється антисептиком.

Фітнес-тестування

Послуга фітнес-тестування користувалася у hiitworks попитом і до карантину. Проте зараз на неї звертають особливу увагу. На фітнес-тестуванні тренер вивчає стан здоров’я, режим дня, особливості рухів кожного клієнта. Це допомагає підібрати тренування та надати рекомендації, що не будуть виснажувати організм, а навпаки нададуть здоровий стимул для ендокринної та імунної систем.

Безкоштовне фітнес-тестування включили у абонементи hiitworks, щоб відвідувачі не нехтували аналізом свого стану перед початком навантажень. До кінця літа на абонементи в усі студії мережі діють знижки до 35%.