«Суркіси — ганьба «Динамо». На стадіон у Києві прорвалися фанати для акції протесту проти керівництва команди

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Суркіси — ганьба «Динамо». На стадіон у Києві прорвалися фанати для акції протесту проти керівництва команди

YouTube / Андрій Сеньків

На стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського в Києві прорвалася група фанатів столичного клубу — вони протестують проти керівництва «Динамо» і тренерського штабу на чолі з румунським фахівцем Мірчею Луческу.

Про це повідомляє Tribuna.

Уболівальники зайняли один із секторів, з якого кричали: «Суркіси — ганьба «Динамо»! Суркіс — х*йло, ла-ла-ла-ла! Луческу, go away» (йди). Також вони запалили фаєри.

На стадіоні проходив матч першого туру сезону української Премʼєр-ліги між «Динамо» і «Олімпіком». Столична команда здобула перемогу з рахунком 4: 1. Фанати, які прорвалися на гру, залишили стадіон ще до кінця першого тайму.

Усі матчі першого туру нового сезону УПЛ відповідно до медичного протоколу через пандемію коронавірусу повинні проходити без глядачів. При цьому на грі було близько 50 уболівальників.

  • Футбольний клуб «Динамо» (Київ) 23 липня офіційно повідомив, що новим головним тренером став екстренер «Шахтаря» Мірча Луческу. Контракт із ним розрахований на два роки з можливою пролонгацією на рік.
  • Після появи новини про призначення колишнього тренера «Шахтаря» вболівальники приїхали до стадіону, де проходила протокольна фотозйомка із Суркісом. Власник «Динамо» запропонував їм зайти та поспілкуватися.
  • Уболівальники «Динамо» негативно відреагували на призначення Луческу та пообіцяли акції протесту.