Бізнесмен Корбан заявив, що до його партнерів і родичів прийшли з обшуками. Запевняє, що це СБУ

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Бізнесмен Корбан заявив, що до його партнерів і родичів прийшли з обшуками. Запевняє, що це СБУ

Чекменьов Олександр / УНІАН

Бізнесмен Геннадій Корбан заявив, що до його родичів і партнерів прийшла з обшуками Служба безпеки.

Про це він написав у Facebook.

«Сьогодні СБУ разом із працівниками податкової поліції прийшли в будинок з обшуками до моїх бізнес-партнерів, друзів і навіть родичів. І це 125-й обшук за останні два місяці», — повідомив Корбан.

За його словами, обшуки відбуваються за погодженням президента Володимира Зеленського — начебто так він демонструє, що йому не подобається партія мерів «Пропозиція», до складу якої входить і чинний мер Дніпра Борис Філатов.

«Я, як і багато хто, думав, що до влади прийшли порядні люди, але ілюзії розвіялися, як дим над «Криворіжсталлю». Тепер чекаємо на шоу вертольотів і морських котиків», — зазначив Корбан, звинувативши в обшуках й олігарха Ігоря Коломойського.

Філатов дотично підтвердив факт обшуків у Корбана. Він розповів, що за останні два місяці Генпрокуратура та СБУ провели 125 обшуків у мерії, департаментах міста і на комунальних підприємствах.

  • Геннадій Корбан — український бізнесмен і колишній політик. Був заступником Ігоря Коломойського, коли той очолював Дніпропетровську ОДА, та головою партії УКРОП. У жовтні 2015 року його затримали і навіть посадили в СІЗО, але у вересні 2017 року ГПУ зняла з нього усі звинувачення. На той момент Корбан вже виїхав з України, оскільки суд скасував йому арешт. У грудні 2017 року він повернувся до України.
  • 19 червня презентували новостворену партію «Пропозиція», до складу якої увійшли мери кількох українських міст. Одним із головних облич цієї партії став мер Дніпра Борис Філатов, теж екссоратник Ігоря Коломойського.