На Київщині чоловік стріляв біля зупинки громадського транспорту. Одну людину поранено

Автор:
Катя Мещерякова
Дата:

Увечері 5 серпня в місті Обухів Київської області водій авто кілька разів неприцільно вистрілив біля зупинки громадського транспорту. У результаті постраждала дівчина — продавчиня газетного кіоску.

Про це повідомляє Національна поліція Київської області.

Правоохоронці вже затримали чоловіка. Як з’ясувалось, конфлікт виник на світлофорі між водіями двох автомобілів. Потім один з них під час руху автомобілів почав хаотично стріляти в бік іншого.

Один з пострілів поранив дівчину, яка вибігла з кіоску на звуки пострілів. 20-річну потерпілу доправили до лікарні, де у неї діагностували непроникаюче поранення грудної клітки.

Затриманим виявився 33-річний житель Києва. У нього вилучили пістолет «Форт-12», набої, дозвільні документи. За фактом порушення відкрито кримінальне провадження за статтею про хуліганство. Санкції статті передбачають позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

  • Уранці 29 травня у Броварах, поблизу заводу «Торгмаш» сталася масова стрілянина між легальними та нелегальними пасажирськими перевізниками.
  • Поліція встановила понад 60 учасників стрілянини у Броварах, зокрема замовників злочину. 21 учаснику оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за статтею «хуліганство із застосуванням зброї».