У Києві невідомий чоловік погрожує підірвати бомбу в БЦ «Леонардо». Поліція веде перемовини

Автор:
Катя Мещерякова
Дата:

У Києві чоловік зайшов до відділення Універсал Банку в бізнес-центрі «Леонардо». Він стверджує, що у нього в рюкзаку бомба, і погрожує її підірвати. Київська поліція веде перемовини.

Про це повідомив заступник голови МВС Антон Геращенко.

Опівдні до поліції зателефонувала представниця АТ «Універсал Банк», що розташовується в приміщенні бізнес-центру «Леонардо», і повідомила, що у відділення зайшов невідомий чоловік віком до 35 років, який сказав, що у нього в рюкзаку бомба. Він сам попросив викликати поліцію.

«Працівники банківської установи покинули приміщення, а керівник відділення залишилася за власним бажанням. Введено в дію спеціальну поліцейську операцію «Грім»», — пише Геращенко.

Він уточнив, що представники поліції почали перемовини з чоловіком і запропонували йому здатися. Як пізніше уточнив Антон Геращенко, чоловік, який захопив банк, — громадянин Узбекистану.

За останніми повідомленнями ЗМІ, чоловік просить надати йому можливість вийти в прямий ефір. Поліція почала спілкуватися з каналами щодо такої можливості.

Людей просять змінити маршрут та оминати район перехрестя вулиць Богдана Хмельницького та Володимирської. Правоохоронці перекрили вулиці навколо БЦ «Леонардо».