Лише 20% американців вважають, що США рухаються у правильному напрямку. Це найменше за часів Трампа

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Лише 20% американців вважають, що США під керівництвом Дональда Трампа рухаються у правильному напрямку

Про це йдеться у матеріалі The Associated Press.

Це найнижчий показник за весь час президентства Трампа. Від початку пандемії коронавірусу кількість тих, хто вважає, що США рухаються у правильному напрямку, невпинно зменшувалась. У березні таких було 42%, а вже у червні їх стало 24%.

Загалом же рейтинги Трампа на тлі пандемії поступово падають. 48% американців cхвалюють його дії в економіці, та лише 32% — у боротьбі з коронавірусом. Якщо говорити про загальне схвалення діяльності Трампа на посаді президента — таких у США лише 38%.

  • Кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден назвав Дональда Трампа першим расистом, який став президентом США.
  • Президент США Дональд Трамп скасував зʼїзд Республіканської партії у Флориді через спалах коронавірусу. Очікувалося, що Трампа на зʼїзді офіційно оголосять кандидатом у президенти від Республіканської партії.
  • Президент США Дональд Трамп втрачає підтримку в тих штатах, які вагаються між демократами та республіканцями. Опитування виявили падіння рейтингів на тлі пандемії та протестів, що розгорілися у країні після вбивства поліцейськими беззбройного афроамериканця Джорджа Флойда.