На Київщині розстріляли бізнесмена. Разом з ним в авто був син, якому кілери наказали втікати

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
На Київщині розстріляли бізнесмена. Разом з ним в авто був син, якому кілери наказали втікати

Корпусенко Борис / УНІАН

Поблизу села Артемівка Бориспільського району розстріляли з пістолета автомобіль Тoyota Сamry, за кермом якого знаходився 44-річний киянин. Про це повідомляє пресслужба поліції Київщини.

Від отриманих вогнепальних поранень чоловік помер. Також в салоні перебував його 7-річний син, дитина не постраждала.

Поліція відкрила провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Увечері 23 липня у програмі «Надзвичайні новини» на каналі ICTV повідомили, що розстріляли київського бізнесмена Ігоря Плекана, а його семирічного сина кілери відпустили.

«44-річний київський бізнесмен, віцепрезидент боксерського клубу Ігор Плекан разом із семирічним сином їхав на дачу в село Артемівка Бориспільського району, коли недалеко від залізничного переїзду невідомі вискочили з кущів і почали в упор розстрілювати машину з автоматів», — йдеться у сюжеті.

У чоловіка потрапило щонайменше чотири кулі, проте він зміг зʼїхати з дороги в поле, проїхав ще 300 метрів та зателефонував дружині.

«Надзвичайні новини» повідомили, що кілери наказали переляканому хлопчикові бігти далі. Дитина прибігла додому й показала мамі, де шукати батька. За словами дружини бізнесмена, погрози від невідомих надходили регулярно, але Плекан весь час її заспокоював.