Чоловік з Полтави відпустив поліцейського-заручника і переховується в лісах. Його розшукують

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Чоловік з Полтави відпустив поліцейського-заручника і переховується в лісах. Його розшукують

Роман Скрипник / Вконтакте

Місцевий житель Полтави Роман Скрипник, який захопив у заручники поліцейського, відпустив його і втік до лісів Полтавської області.

Про це пише «Суспільне».

За даними видання, близько 14:30 чоловік утік до лісів Решетилівського району. Наразі поліція намагається знайти його. Правоохоронці перевіряють усі автомобілі, які їдуть дорогою з Великих Сорочинців до Миргорода.

Згодом інформацію підтвердили і в поліції Полтавської області. Там розповіли, що зловмисник покинув авто, а із заручником усе гаразд.

  • У Полтаві о 9-й ранку біля адміністративного суду працівники підрозділу карного розшуку намагалися затримати чоловіка, якого підозрюють у крадіжці авто. Під час затримання він дістав гранату РГД-5, яку погрожував підірвати.
  • Чоловік тримав за руку працівника поліції. Після перемовин зловмисник обміняв його на начальника Управління карного розшуку в Полтавській області полковника поліції Віталія Шияна. Із Шияном зловмисник поїхав на автомобілі «Богдан», який видали на його вимогу. Вони виїхали з міста і їздять польовими дорогами області.
  • Поліцейські у Полтаві встановили особу зловмисника. Це раніше судимий 32-річний місцевий житель Роман Скрипник. Його вже визнавали винним у майнових злочинах та зберіганні наркотичних речовин.