МОЗ дозволив футбольним уболівальникам повернутися на стадіони. Але з обмеженнями

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Голова Української асоціації футболу Андрій Павелко повідомив, що Міністерство охорони здоров’я дозволило вболівальникам повернутися на стадіони.

Про це він написав у своєму Facebook.

«За підсумками нашої робочої зустрічі міністр охорони здоров’я Максим Степанов погодив допуск у тестовому режимі глядачів на матчі плей-оф УПЛ за путівку в другий кваліфікаційний раунд Ліги Європи, які відбудуться 25 і 29 липня! Як і обіцяв раніше, трибуни стадіонів, де відбуватимуться матчі, буде можливість заповнити на 25%», — зазначив Павелко.

Уболівальникам доведеться дотримуватися не лише соціальної дистанції, але й інших карантинних заходів. Якщо тестовий дозвіл буде успішним, то вже у серпні МОЗ може дозволити заповнювати трибуни на 50%.

  • Премію «Золотий мʼяч» кращому футболісту Європи вперше не вручатимуть. Організатори пояснили своє рішення винятковими обставинами, за яких відсутні справедливі умови для вручення призу. Зазначається, що нагороду не вручатимуть вперше з моменту її заснування в 1956 році.
  • Англійська Премʼєр-ліга відновила матчі після перерви через коронавірус, але поки всі ігри проходять без глядачів. Футбольний клуб «Лідс Юнайтед» напередодні матчу проти «Фулхема» запустив маркетингову акцію — фанати можуть купити за 25 фунтів місце на стадіоні для картонного манекена зі своєю фотографією.