Пожежа в «Токіо Стар»: суд заарештував співвласника готелю Дурача

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Пожежа в «Токіо Стар»: суд заарештував співвласника готелю Дурача

Гіманов Олександр / УНІАН

Київський районний суд Одеси заарештував на 25 діб співвласника згорілого готелю «Токіо Стар» Сергія Дурача. Про це повідомляє одеське видання «Думская».

Увесь цей час Дурач перебував у розшуку. Затримали його ввечері 15 липня в одеському аеропорту, коли він прилетів із Риму.

Інший співвласник готелю Вадим Чорний, який перебуває під домашнім арештом, розповів, що Дурач усвідомлював, що перебуває в розшуку, але не вважає себе винним.

  • У ніч на 17 серпня 2019 року на другому поверсі одеського готелю «Токіо Стар» почалася пожежа. Вогонь охопив близько тисячі квадратних метрів. До гасіння залучили 172 рятувальники та 31 одиницю техніки. Ліквідувати пожежу вдалося під ранок. Загинули 9 людей, 10 постраждали. Серед загиблих — громадянка Австралії та дитина.
  • Прокуратура звинувачує обох власників готелю, а також старшого адміністратора, адміністратора і відповідального за ремонт електромережі в порушенні вимог пожежної безпеки, що призвело до виникнення пожежі. Їм загрожує від 3 до 8 років ув’язнення.