Apple випустила оновлення iOS, в якому зʼявились цифрові ключі для авто

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Apple випустила оновлення iOS, в якому зʼявились цифрові ключі для авто

SOPA Images / Getty Images

15 липня компанія Apple випустила версію iOS 13.6 з низкою нововведень. Про це повідомляє Forbes.

В оновленні зʼявились цифрові автомобільні ключі. Функція називається CarKey, вона працює зараз тільки на BMW 5 серії. З її допомогою можна відімкнути двері, багажник, завести двигун і навіть протягом 5 годин використовувати в ситуації, якщо акумулятор смартфона повністю розряджений. Також є можливість поділитись цифровими ключами з іншими користувачами через iMessage.

У додатку для відстеження здоровʼя Health зʼявилася вкладка Symptoms (Симптоми). Можна обирати з безліччі варіантів, зокрема, нудоту, болі в мʼязах, зміни апетиту, головний біль, озноб, запаморочення і багато іншого.

Додаток «Новини» також оновився — зʼявилася нова вкладка «Аудіо», і передплатники News+ можуть слухати прочитані вголос новини.

Компанія удосконалила спосіб оновлення іOS. Тепер зʼявилась можливість обирати, чи будуть оновлення завантажуватись на пристрій під час підключення до Wi-Fi.

  • Компанія Apple представила iOS 14 з новими функціями. У новій версії операційної системи програми на домашньому екрані можна переглядати у вигляді списку і сортувати по «розумних» папках (наприклад, найбільш використовувані).
  • Також Apple показала функцію App Clips. Вона дозволяє миттєво запускати стислі версії застосунків. У презентації показали приклад з електросамокатами, які можна орендувати без реєстрації і завантаження додатка.
  • Apple випустила першу публічну бета-версію iOS 14.