Зірку серіалу «Хор» Наю Ріверу знайшли мертвою в озері. Її шукали 5 днів

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Зірку серіалу «Хор» Наю Ріверу знайшли мертвою в озері. Її шукали 5 днів

Gage Skidmore / Flickr

У Каліфорнії в озері знайшли тіло акторки серіалу «Хор» Наї Рівери, яка зникла у середу, 8 липня. Про це повідомляє Reuters з посиланням за заяву шерифа округу.

Наразі тіло акторки відправили на судмедекспертизу для розтину.

«Немає ніяких ознак того, що це був злочин, і ніяких ознак того, що це було самогубство», — сказав шериф.

Її чотирирічного сина знайшли у човні посеред озера Піру на півдні Каліфорнії. Як повідомив офіс шерифа округу Вентура, 33-річна акторка орендувала плоскодонний човен увечері 8 липня. Сина Рівери знайшли люди, які були на іншому човні, за три години після того, як акторка орендувала човен. Зі слів хлопчика відомо, що вони з матірʼю разом плавали, але «мама у човен не повернулася». Дитина спала, коли її знайшли, на хлопчику був рятувальний жилет.

Хто така Ная Рівера?

Американська акторка, яка прославилася роллю Сантани Лопез — однієї з героїнь серіалу «Хор», який виходив на американському телеканалі Fox з 2009 по 2015 рік. Рівера також знімалася в шести сезонах серіалу, який розповідає про життя хору, під назвою New Directions («Новий напрямок»). У 2014 році Рівера вийшла заміж за актора Раяна Дорсі, від якого народила сина. У 2018 році пара розлучилася.