Трамп уперше з початку пандемії коронавірусу зʼявився на публіці в масці

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Трамп уперше з початку пандемії коронавірусу зʼявився на публіці в масці

Alex Wong / Getty Images

Президент США уперше з початку пандемії коронавіруса надів захисну маску під час публічного заходу.

Про це повідомляє BBC.

Президент відвідав військовий госпіталь Волтера Ріда під Вашингтоном, де він зустрівся з військовослужбовцями та працівниками охорони здоровʼя. «Я ніколи не був противником носіння маски, але вважаю, що для них існує відповідний час і місце», — заявив американський лідер.

Раніше він заявляв, що не стане надягати маску. Але в суботу президент сказав: «Я думаю, коли ви перебуваєте в лікарні, особливо в цьому конкретному місці, де ви розмовляєте з багатьма солдатами і людьми, які, в деяких випадках, щойно перенесли операції, я думаю, це здорово — носити маску».

  • Напередодні Всесвітня організація охорони здоровʼя (ВООЗ) та влада США повідомили, що за добу 10 липня у всьому світі підтвердили рекордну кількість нових випадків COVID-19.
  • Всесвітня організація охорони здоровʼя визнала докази повітряного шляху поширення нового коронавірусу після того, як група вчених переконала її оновити свої дані про поширення COVID-19 серед людей. До цього вважалося, що частинки вірусу швидко осідають на землю.