IKEA повідомила, де планує відкрити перший в Україні офлайн-магазин. Це має статись до кінця року

Автор:
Катя Мещерякова
Дата:
IKEA повідомила, де планує відкрити перший в Україні офлайн-магазин. Це має статись до кінця року

Photo by Charles Deluvio on Unsplash

Шведська меблева компанія IKEA планує відкрити перший офлайн-магазин у Києві уже в 2020 році у торговому центрі Blockbuster Mall.

Цю інформацію «Бабелю» повідомили у пресслужбі компанії.

«IKEA прагне якнайшвидше відкрити фізичний магазин у Києві — до кінця 2020 року. Ми як ніколи близькі до реалізації цього наміру, адже нещодавно підписали договір оренди з ТРЦ Blockbuster Mall. Водночас, маємо пильно стежити за нинішньою ситуацією, щоб мінімізувати будь-які потенційні ризики для здоров’я та безпеки перед відкриттям фізичного магазину. Як тільки матимемо більше деталей щодо відкриття магазину IKEA в Києві, обов’язково поділимося нею з вами», — йдеться у повідомленні.

  • IKEA намагається зайти в Україну вже 14 років — це рекорд для міжнародних ритейлерів.
  • Перед тим, як запустити онлайн-продажі в Україні, ІKEA анонсувала вихід на український ринок ще у грудні 2017 року. Однак повідомлення про набір персоналу для магазину зʼявилось лише у червні 2019 року. Відкриття планували на весну 2020 року, але плани змінили через коронавірус.
  • 14 травня в магазині вже можна було оформити замовлення, але вже 25 травня IKEA тимчасово обмежила можливість робити покупки в українському інтернет-магазині. Станом на 10 липня в магазині все ще не можна придбати нові товари.