Основні факти з книги племінниці Трампа: президент США шахраював під час екзаменів та має психологічні проблеми

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Основні факти з книги племінниці Трампа: президент США шахраював під час екзаменів та має психологічні проблеми

Mark Wilson / Getty Images

Племінниця президента США Дональда Трампа Мері Трамп у своїй книзі розповідає, що він шахраював під час іспитів до коледжу, має психологічні проблеми, а його батько нерідко використовував антисемітські вислови.

Зі змістом книги вже ознайомилося видання Politico. Воно опублікувало головні факти про американського президента із розповідей Мері Трамп.

Трамп шахраював під час іспитів

За словами племінниці Трампа, той заплатив своєму другові, щоб він склав вступні тести SAT замість нього.

«Це було набагато легше здійснити у ті дні, ще до появи посвідчень особи з фотографією та компʼютеризованих записів. Дональд, якому ніколи не бракувало коштів, добре заплатив своєму приятелеві», — каже Мері Трамп.

Також вона пише, що сестра Трампа дуже часто робила за нього домашнє завдання.

Сестра Трампа назвала його «клоуном» після того, як він оголосив про похід у президенти

Старша сестра Трампа, колишня суддя Мар’яна Трамп Баррі назвала свого брата «клоуном», коли той оголосив, що балотуватиметься. Вона також сказала, що Трамп ніколи не переможе і взагалі не має «жодних принципів». «Єдиний раз, коли Дональд ходив до церкви — це коли там були камери», — розповіла вона авторці книги.

Племінниця Трампа каже, що він страждає від низки психологічних проблем

На думку Мері Трамп, окрім того, що її дядько точно має клінічні ознаки нарцисизму, він ще й страждає від дисоціального розладу особистості, а також від «тривалої недіагностованої нездатності до навчання, яка протягом десятиліть заважала йому опрацьовувати інформацію».

Сестра Трампа сказала йому «залишити Twitter удома» перед зустріччю з Кім Чен Ином

Напередодні зустрічі Трампа із лідером КНДР Кім Чен Ином його сестра, Мар’яна Трамп, надіслала у Білий дім повідомлення через його секретаря.

«Скажіть йому, що його старша сестра дзвонила з невеликою сестринською порадою. Підготуйся. Вчися у тих, хто знає, що вони роблять. Тримайся подалі від Денніса Родмана. І залиш свій Twitter удома», — написала вона.

Батько президента використовував антисемітські вислови

Батько Дональда Трампа Фред Трамп — старший часто використовував фразу «Jew me down». Він був забудовником у Нью-Йорку.

Також Трамп разом із батьком отримали позов до суду від уряду США через дискримінацію афроамериканців у 1970-х роках.

Низка грубих висловлювань Трампа про зовнішність жінок поширювалась і на його сімʼю

Під час написання своєї книги Трамп часто скаржився на жінок, які не хотіли йти з ним на побачення. «Це був образливий перелік жінок, яких він очікував на побаченні, але які, відмовившись, одразу ставали для нього найгіршими, найпотворнішими і найтовстішими [жінками], яких він коли-небудь зустрічав», — пише племінниця президента.

Також вона розповідає і про один випадок із нею. Одного разу Трамп зробив грубе висловлювання щодо неї, коли побачив її в купальнику. «Боже, Мері. Ти така пишногруда», — сказав він. Тодішня його дружина Марла Мейплз одразу ж вдарила його по руці.

Трамп пішов в кіно замість візиту до лікарні, коли помирав його старший брат

У той день, коли в лікарні помер його старший брат Фред Трамп — молодший, президент США пішов разом із сестрою Елізабет до кінотеатру. Мері Трамп розповідає, що ніхто з родини не був із Фредом у госпіталі.

  • Раніше стало відомо, що молодший брат президента США Дональда Трампа подав до суду, щоб заблокувати вихід книги племінниці Трампа Мері. Роберт Трамп у своєму позові вказав, що інформація, викладена в книзі Мері, порушує угоду про нерозголошення, яку вона підписала разом з іншими членами сімʼї майже 20 років тому.
  • 1 липня Апеляційний суд штату Нью-Йорк дозволив публікацію книги Мері Трамп, племінниці президента США Дональда Трампа.