Ексфронтмен Kasabian на суді визнав себе винним у побитті нареченої. Напередодні він покинув гурт

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Колишній фронтмен гурту Kasabian Том Мейган визнав провину в побитті своєї нареченої Віккі Аджер. За день до цього він повідомив, що йде з гурту.

Про це пише Daily Mail.

Слухання відбувалися в суді британського міста Лестер, де Мейган визнав свою провину в побитті Аджер, яке сталося 9 квітня на задньому дворі його будинку.

За даними суду, співак тягав свою наречену, штовхнув її в клітку для хом’яків, а також бив по обличчю, погрожуючи вдарити ще й дерев’яним піддоном.

Свідком цього нападу стала дитина, яка зателефонувала в поліцію і повідомила про випадок домашнього насильства. Прокурори розповіли, що дитина була «у паніці та перелякана», а під час дзвінка правоохоронці чули, імовірно, голос Аджер, яка кричала: «Відчепися від мене».

Сам Мейган спочатку спростовував інцидент, однак на суді показали відео побиття. Під час перегляду співак розплакався і сказав, що не хоче дивитися далі. Також, за даними прокурорів, Мейган був нетверезим під час нападу.

Водночас наречена співака не підтримала звинувачення прокуратури та заявила, що прагне «зберегти стосунки». У зв’язку із цим суд присудив Мейгану 200 годин громадських робіт.

«Мені потрібно враховувати той факт, що ви не тільки образили пані Аджер, ви також підвели багатьох людей — членів групи і тих, хто любить вашу музику. Вони будуть шоковані тим, що ви зробили тієї ночі. Мені сказали, що ви визнали ще й те, що маєте проблеми з алкоголем», — зазначив суддя Нік Вотсон під час оголошення вироку.

Він також повідомив, що є інформація про можливі інші випадки насильства з боку співака, однак його наречена запевнила, що цей напад був єдиним.

  • Фронтмен Kasabian Том Мейган 6 липня заявив, що залишає гурт через «особисті проблеми».
  • Kasabian — британський рок-гурт, утворений в 1997 році в Лестері, Велика Британія. Гурт випустив шість студійних альбомів. Kasabian отримали кілька музичних нагород і визнання, зокрема як найкращий британський гурт на церемонії Brit Awards у 2010 році. Схвальні відгуки отримали також живі виступи, найбільш відомим з яких є концерт Kasabian як хедлайнерів на фестивалі в Гластонбері у 2014 році.