У Мукачеві з гранатомета обстріляли відпочинковий комплекс. Поліція розпочала розслідування

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

На околиці Мукачева в Закарпатській області під ранок 6 липня з гранатомета обстріляли комплекс відпочинку. Про це повідомляє пресслужба поліції Закарпатської області.

Повідомлення про інцидент надійшло до поліції близько четвертої години ранку. За даними поліції, невідомий поцілив з гранатомету в комплекс відпочинку. Постраждалих немає. Унаслідок обстрілу пошкодили дах альтанки та металеву конструкцію басейну.

Поліція розпочала розслідування за ч. 2 ст. 194 ККУ — умисне пошкодження майна.

Речниця Нацполіції в Закарпатській області Ганна Дан повідомила Укрінформ, що оперативники прочісують ліс і територію навколо комплексу та шукають тих, хто стріляв.

Поліція не уточнює назву комплексу, але місцеве видання Mukachevo.net пише, що обстріляли заклад Aqua City, який відкрили торік у грудні. За даними місцевих мешканців, подія сталася близько третьої години ранку. Унаслідок обстрілу пошкодили 7—9 скляних панелей самої будівлі, а також альтанки біля неї. На одній з альтанок на даху застряг снаряд з РПГ (ручний протитанковий гранатомет), який не розірвався.

  • У липні 2015 року в Мукачеві сталася перестрілка між активістами закарпатського «Правого сектора» і представниками на той час народного депутата Михайла Ланьо.