МВС: Під час вибуху в київському будинку загинули чоловік і дві жінки, ще двох людей досі шукають

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
МВС: Під час вибуху в київському будинку загинули чоловік і дві жінки, ще двох людей досі шукають

Унаслідок вибуху на вулиці Крушельницької у Києві померли дві жінки та чоловік, ще двох людей досі шукають під завалами.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

«Станом на 09:00 22 червня на місці надзвичайної ситуації знайдено трьох загиблих людей (двох жінок 1943 та 1974 року народження і чоловіка 1991 року народження), 5 осіб травмовано», — йдеться у повідомленні.

Наразі рятувальники продовжують розбирати завали, оскільки доля двох чоловіків 1976 і 1967 року народження залишається невідомою — їх досі шукають.

За даними МВС, унаслідок вибуху пошкоджено 40 квартир під’їзду, зруйновано — 16.

«Пʼятдесят двох мешканців пошкодженого підʼїзду № 6 розмістили у школі-інтернаті № 12 та гуртожитку «Укрзалізниці», організоване харчування. Мешканцям прилеглого підʼїзду № 5 (зареєстровано 71 особу) у супроводі рятувальників дозволено забрати із своїх квартир документи і речі першої необхідності та запропоновано розселитися у школі-інтернаті № 12», — повідомили у відомстві.

  • Вибух стався приблизно о 10:00 ранку 21 червня на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5. Імовірною причиною називають вибух газу. Жертвами вибуху стали дві людини. Також рятувальникам вдалося дістати з-під завалів трьох осіб. Згодом стало відомо, що було знайдено третю жертву.
  • Поліція розглядає кілька версій, зокрема підрив. Розпочато кримінальне провадження за статтею про порушення вимог пожежної безпеки.
  • Мер Києва Віталій Кличко заявив, що будинок, де стався вибух, доведеться демонтувати, оскільки на стояку, який обвалився, мешкають понад 100 осіб.
  • Тим часом поліція провела обшуки в газовій компанії, яка обслуговує будинок.