Камери автофіксації зафіксували Porsche Cayenne, який їхав зі швидкістю понад 210 км/год

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Камери автофіксації зафіксували Porsche Cayenne, який їхав зі швидкістю понад 210 км/год

Steinar Engeland / Unsplash

За минулу добу 31 автомобіль рухався зі швидкістю понад 170 км/год — це зафіксували камери автоматичної фіксації. Про це Міністерство внутрішніх справ повідомляє у Telegram.

Найбільшою швидкість була в автомобіля Porsche Cayenne, який рухався зі швидкістю 211 км/год, й у Volvo XC60 — 199 км/год. Обох порушників камери зафіксували на трасі М03 Київ — Харків — Довжанський, де дозволена швидкість на вказаній ділянці становить 110 км/год.

Найбільшу кількість разів учора ПДР порушував автомобіль Toyota Camry з номером AI695*** — він порушив швидкісний режим 8 разів.

Напередодні камери автофіксації зафіксували перегони двох Range Rover на трасі Київ — Харків. Станом на 19 червня рекордна швидкість, яку зафіксували камери, — 217 км/год.

  • З 1 червня в Україні запустили систему автоматичної фотовідеофіксації порушень правил дорожнього руху. У Києві та на автомагістралях Київської області в місцях концентрації ДТП з тяжкими наслідками вже встановлено 50 відеокамер. Надалі їх поступово встановлюватимуть у всій Україні. Розміри штрафів — 255 грн у разі перевищення встановлених обмежень швидкості руху більш ніж на 20 км/год, але не більше ніж на 50 км/год; 510 грн — при перевищенні встановлених обмежень швидкості руху більш ніж на 50 км/год.
  • За перший день роботи камери зафіксували в Києві майже 36 тисяч порушень.