Камери МВС зафіксували авто, яке за день перевищило швидкість 12 разів

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Камери автоматичної фіксації порушення правил дорожнього руху в суботу зафіксували автомобіль, який перевищив швидкість 12 разів за добу.

Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції.

«Найбільшу кількість разів порушував автомобіль Toyota RAV 4 з номерним знаком АA339***. Він порушив швидкісний режим аж 12 разів за вчора», — розповіли в поліції.

Загалом за добу камери зафіксували 45 автомобілів, які рухалися зі швидкістю понад 170 км/год. Найбільшою швидкість була в автомобіля Mercedes, який рухався зі швидкістю 217 км/год, а також Audi – зі швидкістю 206 км/год.

Рекордні порушення швидкості камери зафіксували на автодорозі М03 Київ — Харків — Довжанський, де дозволена швидкість становить 110 км/год.

  • Від 1 червня в Україні запустили систему автоматичної фотовідеофіксації порушень правил дорожнього руху. У Києві та на автомагістралях Київської області в місцях концентрації ДТП з тяжкими наслідками вже встановлено 50 відеокамер. Надалі їх поступово встановлюватимуть у всій Україні. Розміри штрафів — 255 грн у разі перевищення встановлених обмежень швидкості руху більш ніж на 20 км/год, але не більше ніж на 50 км/год; 510 грн — при перевищенні встановлених обмежень швидкості руху більш ніж на 50 км/год.
  • За перший день роботи камери автофіксації зафіксували в Києві майже 36 тисяч порушень.