Міністр економіки звільнив в. о. керівника «Укрспирту». А потім скасував наказ, бо чиновник у відпустці

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Міністр з розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко видав наказ про звільнення в. о. керівника «Укрспирту» Сергія Блескуна. І скасував його у той же день.

Про це пише Мінекономіки у своєму Facebook.

«Враховуючи, що 17 червня 2020 року Блескун С. В. перебував у щорічній відпустці, наказ про його звільнення скасовано відповідно до наказу Мінекономіки від 17.06.2020 № 114-п.», — пояснили у відомстві.

Також там підкреслили, що у подальшому видали зобов’язання «вчасно повідомляти» про відпустки виконувачів обов’язків керівників.

Сам же Блескун 16 червня на своїй сторінці у Facebook оприлюднив фотографію із риболовлі і розповів, що у цей день розпочинається перший етап змагань UFL (Українська риболовна ліга) 2020 року, який триватиме два дні і у якому він братиме участь.

  • У липні 2018 року польські правоохоронці передали українським колегам колишнього головного бухгалтера державного підприємства «Укрспирт» Сергія Безродного. Його звинувачують в тому, що він у змові з колишнім директором «Укрспирту» Михайлом Лабутіним та іншими посадовцями розтратив 260,8 мільйона гривень держпідприємства і ухилився від сплати 50 мільйонів гривень податків.