BlaBlaCar змінила правила перевезення пасажирів через коронавірус

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
BlaBlaCar змінила правила перевезення пасажирів через коронавірус

Clem Onojeghuo / Unsplash

Онлайн-платформа для пошуку автомобільних попутників BlaBlaCar заявила, що через пандемію запускає нові функції. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Щоб підвищити рівень безпеки під час поїздки, BlaBlaCar оголосила про нову функцію — «Тільки 1 людина, яка буде сидіти ззаду». Її мета — дотримання соціального дистанціювання в автомобілі.

Щоразу під час публікації або бронювання поїздки BlaBlaCar буде нагадувати кожному користувачеві про рекомендації з безпеки, зокрема що слід утриматися від поїздки в разі виникнення симптомів, бути в масці, дотримуватися безпечної дистанції, не вітатися за руку.

Автобусні поїздки на BlaBlaCar і Busfor теж поступово повертаються до нормального режиму роботи: квитки доступні для покупки на сайті та в мобільному додатку. Сервіс також буде нагадувати пасажирам, що слід утриматися від поїздки в разі виникнення симптомів, бути в масці, дотримуватися безпечної дистанції, не вітатися за руку.

Крім того, BlaBlaCar нагадує партнерам-перевізникам про необхідність регулярної дезінфекції салону, температурного скринінгу пасажирів і маскового режиму.